A apărut trailerul pentru cel de-al doilea sezon „The Last Of Us”

Primul sezon al adaptării HBO a francizei de jocuri video Naughty Dog a fost lansat în ianuarie anul trecut și i-a prezentat pe Joel (Pedro Pascal) și Ellie (Bella Ramsey), doi supraviețuitori aflați la 20 de ani după ce o epidemie fungică a provocat o pandemie care a transformat oamenii în creaturi asemănătoare cu zombies.

Alături de Pascal și Ramsey, noile episoade - vor fi șapte în total - le vor prezenta și pe personajele interpretate de Kaitlyn Denver, Catherine O'Hara și Isabela Merced.

Acum, fanii au ocazia să vadă o perspectivă mai completă asupra noului sezon, cu Joel și Ellie care par să trăiască într-un calm relativ cu personajul lui O'Hara, până când amenințarea celor infectați apare din nou.
Se așteaptă ca noul sezon să se bazeze pe jocul „The Last Of Us Part II” din 2020, iar fanii jocului au reacționat la teaser luna trecută, descriindu-și primele impresii ca fiind „minunate” și „uimitoare”.

Fanii s-au agățat de unele dintre imaginile mai întunecate din trailer, un utilizator de social media izolând anumite imagini dure și speculând că sezonul va fi „brutal”.