Coldplay a lansat mult așteptatul album „MOON MUSiC” – acum disponibil pe toate platformele

Al zecelea album al trupei Coldplay, „MOON MUSiC”, mult așteptat de fani, a fost lansat și este acum disponibil în magazine și pe platformele de streaming. Poate fi achiziționat, descărcat sau ascultat aici. 

„MOON MUSiC”, produs de Max Martin, include single-ul "WE PRAY" – lansat în august și care a ajuns pe primul loc în topul iTunes – alături de colaborări cu Little Simz, Burna Boy, Elyanna și TINI. 

De asemenea, conține piesa lansată de trupă în iunie, deja nominalizată la două premii MTV VMA, "feelslikeimfallinginlove", care a atins primul loc atât în topul difuzărilor radio din Marea Britanie, cât și în Official Big Top 40. Al treilea single, "All My Love", este lansat simultan cu albumul, alături de un videoclip filmat într-un bar de karaoke din Las Vegas.


Recent, Chris Martin a postat un videoclip în care oferă câteva detalii despre album: „Cred că acest album este despre cum răspundem la luptele interioare și exterioare, și despre cum încercăm să găsim cea mai bună soluție. Și cred că mesajul pe care <<MOON MUSiC>> încearcă să-l transmită este că iubirea ar putea fi cea mai bună soluție.”

O experiență imersivă de proporții globale, care a adus fanii mai aproape ca niciodată. Lansarea noului album a reunit comunități din America, Europa și Asia, care au avut ocazia să se bucure împreună, în premieră, de această creație artistică într-un cadru inedit. Evenimentul a fost mult mai mult decât o simplă audiție – a fost un spectacol senzorial complet, în care sunetul captivant al noului album s-a îmbinat armonios cu elemente vizuale impresionante, oferind o experiență unică și profundă pentru toți participanții. 

Bucureștiul a fost și el inclus pe harta globală a evenimentului, găzduind o proiecție specială la Mina Museum, unde fanii români s-au alăturat miilor de oameni din întreaga lume pentru a trăi această lansare în timp real. Atmosfera a fost una electrizantă, iar locația inedită a adăugat o notă de autenticitate și mister evenimentului, transformând audiția într-un moment de neuitat. Vezi aici cum a arătat evenimentul. 

Noi formate și noi standarde de sustenabilitate. În concordanță cu măsurile inovatoare de sustenabilitate pe care Coldplay le-a adoptat în turneul mondial actual – care a generat cu 59% mai puține emisii de CO2e față de turneul anterior – trupa a făcut eforturi mari pentru ca lansarea fizică a albumului “MOON MUSiC” să fie cât mai ecologică.

Acesta este primul album din lume lansat sub formă de 140g EcoRecord rPET LP, fiecare copie fiind realizată din 9 sticle de plastic PET reciclate, recuperate din deșeurile post-consum.

În plus, trupa a colaborat cu partenerii lor de lungă durată, The Ocean Cleanup, pentru a crea un format suplimentar: Notebook Edition LP. rPET-ul pentru această ediție este compus din 70% plastic de râu, colectat de The Ocean Cleanup din râul Las Vacas, Guatemala, prevenind astfel ca acesta să ajungă în Golful Honduras și în Oceanul Atlantic.

Edițiile standard pe CD ale albumului “MOON MUSiC” vor fi primele din lume lansate pe format EcoCD, creat din 90% policarbonat reciclat, provenit din fluxuri de deșeuri postconsum. Pentru a reduce risipa, prima ediție a albumului “MOON MUSiC” (atât EcoRecord LP cât și EcoCD) va fi strict limitată și produsă la specificații mai înalte decât edițiile viitoare. Toate produsele First Edition EcoRecord LP vor fi numerotate individual.

“MOON MUSiC” este primul album al trupei Coldplay de la “Music Of The Spheres” din 2021, care a generat single-ul numărul unu în SUA, “My Universe”, în colaborare cu BTS, și a fost nominalizat la premiul Grammy pentru Albumul Anului. “Music Of The Spheres” a acumulat peste patru miliarde de stream-uri.