Sasha Lopez lansează „Feeling good”, feat. Ale Blake & Evan

„Mă bucur foarte mult că lansez «Feeling Good», pentru că e o piesă care sper să va aducă bună dispoziție.”

După succesul internațional al pieselor „Vida Linda”, „All my people”, „Beautiful life”  și „Kiss U”, Sasha Lopez lansează, alături de Ale Blake și Evan, piesa „Feeling Good”.

Single-ul este compus de către Sasha Lopez, Ivan Caragia și Angelika Vee, iar de producția lui s-au ocupat Sasha Lopez, Ivan Caragia și Vally V. Videoclipul a fost regizat de SAN și a fost filmat în Cipru.

„Mă bucur foarte mult că lansez «Feeling Good», pentru că e o piesă care sper să va aducă bună dispoziție. Sigur o să va facă să dansați. În plus, va pregătesc multe surprize și colaborări la care, cu siguranță, nu va așteptați. Stay tuned!”, declară artistul.



De-a lungul timpului, Sasha Lopez a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”, single-uri ce au adunat zeci  de milioane de vizualizări pe cel mai mare canal de YouTube, Cat Music.

Anul trecut, piesele lui Sasha Lopez s-au auzit în țări precum Chile, Cehia, Slovenia, dar și Italia, Spania, Azerbadjan sau Rusia. Mai mult, formula Sasha Lopez feat. Ale Blake a cucerit topurile internaționale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale căror refrene au fost fredonate de către publicul din întreaga lume.

Sursa: unsitedemuzica.ro